Forside      
 


Tre nye backs til Herlev

 

 


24 årige Frederik Hentze har underskrevet en 2-årig kontrakt. Frederik er en bund solid back som kommer hertil fra Odense, hvor han det meste af sidste sæson spillede i 1. back par. Tidligere har Frederik spillet junior hockey i Malmö, ligesom deltagelse ved U-VM også fremgår af Frederiks CV. Frederik har lagt stor vægt på de sportslige muligheder i Herlev og har således afvist andre bud. Vi er glade for og stolte ved, at Frederik har valgt Herlev og ser frem til at følge Frederik på isen.
Se statistik her!

18 årige Martin Rahbek kommer til Herlev fra Herning, hvor han i den netop afsluttede sæson, sikrede sig en DM guldmedalje. Martin er et af de største back talenter indenfor sin årgang og var også med på U20 landsholdet, som sikrede sig oprykning til næste års U20 VM i Edmonton. Vi er derfor meget stolte over, at kunne tiltrække et stort talent til klubben. De sportslige udviklingsmuligheder Herlev kunne tilbyde, vejede tungest i Martins beslutning. Ingen tvivl om at Martin var en ombejlet spiller blandt flere andre danske klubber. Martin er en teknisk dygtig back som læser spillet fantastisk godt. Der er stadigvæk store udviklingsmuligheder i Martin, som vi ser frem til at være en del af. Martin har underskrevet en 2-årig kontrakt.
Se statistik her: her!
20 årige Sebastian Laursen har underskrevet en 1-årig aftale. Sebastian kom til Herlev Ishockey Klub før denne sæson fra Hvidovre og har spillet fast på 1. division og U20. Sebastian har været en markant spiller på det U20 hold, som så flot vandt bronze ved DM. Vores forventning er, at Sebastian kan tage skridtet videre og begå sig på højeste plan i Danmark. Vi glæder os til at følge Sebastians udvikling på isen i Herlev den kommende sæson.
Se statistik her: her!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

Elitehockey ApS © 2011