Forside      
 


PRESSEMEDDELSE

 

 


UDDELT PÅ PRESSEMØDE DEN 25. APRIL 2011

NYT STORHOLD FRA HERLEV I STØBESKEEN

Herlev kommer til at spille i ishockeyligaen – AL bankligaen – i næste sæson. Dansk Ishockey Union har godkendt ansøgningen om licens fra selskabet bag elitesatsningen - Elitehockey ApS – oplyser selskabets formand, Steen Glaring. ”Det har været hårdt arbejde for selskabet at få tegnet de nødvendige sponsorkontrakter, på den korte tid, vi har haft til rådighed”, oplyser han, ”men nu har vi nået det delmål, som der skulle til for at ansøge om licensen, og vi er utrolig glade for, at det er lykkedes”! Men han understreger også, at der stadig er et stort stykke arbejde, der skal gøres for at få det sidste på plads. Der skal stadig tilknyttes flere sponsorer, og man mangler stadig en egentlig hovedsponsor, men han er sikker på, at Herlev vil blive en af de allermest attraktive klubber at være sponsor for.

Og at man virkelig satser på at gøre sig gældende i ligaen fremgår af, at man allerede nu har indgået 2-årige kontrakter med nogle af de stærkeste spillere i ligaen med Kim Staal som ankermand og Thor Dresler og Frederik Storm som kernespillere.

”Vi betragter det som et kæmpescoop, at vi har sikret os 3 så stærke spillere allerede på nuværende tidspunkt”, siger Jesper Kjær fra selskabets bestyrelse,” for med disse spillere vil Herlev blive et attraktivt hold for andre stærke spillere, som vi nu skal rekruttere i den kommende tid”. Jesper Kjær fortæller, at man fra begyndelsen har satset benhårdt på, at man vil spille med, hvor det gælder om noget. ”De 3 spillere, vi allerede nu har kontrakt med, er ikke bare blandt de allerbedste i ligaen, de er også alle 3 gamle ”Herlev-drenge”, siger han, ”og vi ønsker at genskabe den fantastiske ”Herlev-ånd”, der var i klubben, da det gik allerbedst”.

Kim Staal udtaler, at det var meget vigtigt for ham, at det netop blev Herlev, han skulle spille for de kommende 2 sæsoner. ”Mit hjerte har altid banket for Herlev”, siger han. ”Klubben har givet mig utroligt meget gennem min tid som ishockeyspiller, og jeg vil meget gerne være med til at give noget tilbage”! Både Thor Dresler og Frederik Storm giver også udtryk for, at det har været en afgørende faktor for dem, at det, udover at være et sportsligt ambitiøst projekt, netop er Herlev, som rummer mange gode minder for dem.

Formanden for amatørafdelingen i Herlev, Sus Nielsen, udtrykker da også stor tilfredshed med, at det er lykkedes at få licens, og at få de gamle Herlev stjerner ind i klubben igen. ”Det vil være en mægtig inspiration for vores unge spillere at få disse profiler at se op til, lære af, og for de bedstes vedkommende, også at spille sammen med”! siger hun.

Steen Glaring afslutter med at fortælle, at de vigtigste opgaver nu er at fortsætte med at opbygge sponsorporteføljen, at få tegnet aftaler med de spillere og træner, som vi ønsker tilknyttet holdet, at fortsætte de positive samarbejde med kommunen, og at få opbygget den organisatoriske struktur, som skal sikre, at det hele kommer til at køre professionelt til glæde for både spillere, sponsorer og publikum.

For Elitehockey ApS
Steen Glaring
Formand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

Elitehockey ApS © 2011